Dit jaar presenteert Potier Stone voor het eerst een inspirerende en trend gerelateerde stalenbox, bestaande uit tien marmersoorten. Op deze pagina vind u een overzicht van de stalen en de unieke technieken, troeven en opties die Potier Stone voor uw project kan bieden.

Lees meer in het blogartikel over de Trend Collection Fall 22 – Spring 23 ‘From Dusk till Dawn’.

Naar het blogartikel

 • Steppa Caramella
  01

  Steppa Caramella

  Ontdek Steppa Caramella, een grijze marmersoort met kleine, subtiele schakeringen en een karakteristiek reliëf.

  Bekijk de steen
 • Nebbia Bronzato
  02

  Nebbia Bronzato

  Ieder detail draagt bij tot een indrukwekkende uitstraling. Een marmersoort vol fragiele tinten en schakeringen.

  Bekijk de steen
 • Linee di Notte
  03

  Linee di Notte

  Linee di Notte brengt een nonchalant lijnenspel in je interieur. Aan de oppervlakte trekken allerlei verschillende kleurpigmenten de aandacht.

  Bekijk de steen
 • Onde Del Mare
  04

  Onde del Mare

  Onde del Mare neemt je mee naar de zee, met golven van lichtgrijs tot donkergroen. Je ontdekt zelfs paarse, roze of gouden tinten.

  Bekijk de steen
 • Ostrica Bianca
  05

  Ostrica Bianca

  Ostrica Bianca is een echt pareltje! Een wit marmer met grijze vlakken en subtiele gouden lijnen.

  Bekijk de steen
 • Alba Oro
  06

  Alba Oro

  Alba Oro is een wit marmer, stralend als de ochtendzon, dooraderd met goud en grijs: twee kleuren die goed samengaan en het wit doorbreken.

  Bekijk de steen
 • Colpo di Luna
  07

  Colpo di Luna

  Colpo di Luna lijkt op het maanoppervlak. Een symbiose van kraters in een vlakke steen, gekenmerkt door zandtinten en organische contouren.

  Bekijk de steen
 • Alta Marea
  08

  Alta Marea

  Alta Marea brengt je de bronzen kleurschakeringen van de ochtendzon. Als de zon op de steen valt, zie je een stralende schittering.

  Bekijk de steen
 • Nuvola Bianca
  09

  Nuvola Bianca

  Nuvolo Bianca richt je blik naar boven. Het wolkendek breekt uiteen tot een mozaïek van grijze wolken.

  Bekijk de steen
 • Saleria
  10

  Saleria

  Een zoutvlakte waar eindeloos veel grijze en beige aderen als barsten doorheen lopen, gevangen in het marmer: dat is Saleria.

  Bekijk de steen

Technieken, opties en troeven

QTOP PROTECT-behandeling

Wij adviseren steeds onze QTOP PROTECT-behandeling. Deze is de beste bescherming op de markt die zorgt voor een maximale vlekbestendigheid en een optimale onderhoudsvriendelijkheid en is steeds voorzien in onze basis aanbieding.

XQUISE-oppervlak

Deze oppervlakteafwerking is in eigen atelier ontwikkeld en varieert van steen tot steen. Het zorgt voor een matte look en een aangename, warme feel. Bovendien geeft het in combinatie met onze  unieke QTOP Protect & Clean een maximale vlekbestendigheid.

SOFT TOUCH-oppervlak

Deze oppervlakteafwerking is in eigen atelier ontwikkeld en varieert van steen tot steen. Het zorgt voor een matte look en een aangename, warme feel. Bovendien geeft het in combinatie met onze  unieke QTOP Protect & Clean een maximale vlekbestendigheid.

BOOKMATCH PLAATWERK en/of NEUZEN

De volledige plaatverdeling wordt voorzien volgens het BOOKMATCH-principe. Dat betekent een doorlopend motief waar mogelijk, ‘open boek’ waar nodig en ‘colormatch’ indien vereist.

Preview

De werkstukken worden ontvouwen in de door jou geselecteerde platen. Deze visualisatie wordt naar jou doorgestuurd ter goedkeuring. Jouw inbreng in de ontvouwing wordt sterk geapprecieerd.

Magic Split

MAGIC SPLIT betekent een quasi onzichtbare vlakke verlijming in eigen atelier van de panelen tot één geheel, met gebruik van op kleur gebracht acrylaat dat aangepast is aan de kleurschakering van de natuursteen. Zo wordt de afwerkingsgraad van jouw meubilair verhoogd.

HI-TECH naad

HI-TEC-naad is een quasi onzichtbare vlakke verlijming van de naden op de werf zelf, via op kleur gebracht acrylaat dat aangepast is aan de kleurschakering van de natuursteen. Dit verhoogt de afwerkingsgraad van je meubilair. Hi-Tec-naden kunnen enkel toegepast worden op XQUISE- of SOFT TOUCH-oppervlakken.

XPLORE-afwerking

Deze afwerking is in eigen atelier ontwikkeld voor oppervlakken met reliëf. Met XPLORE werken wij na montage af waardoor een ongekende hoge afwerkingsgraad ontstaat. Voor een maximale vlekbestendigheid en een optimale onderhoudsvriendelijkheid werken wij af met onze QTOP Protect & Clean.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Het team achter Potier Stone staat steeds klaar voor meer uitleg over de (technische) mogelijkheden.

Potier Stone
nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwtjes.

Volg ons