overzicht

07/10/2022

Potier Stone lanceert trendcollectie ‘From Dusk till Dawn’ in de vorm van inspirerende stalenbox en trendcahier

De wereld heeft het afgelopen anderhalf jaar in de mist gehangen, maar vandaag keren we terug naar het licht van vooruitgang en positivisme, vooral in onze interieurs. Potier Stone weerspiegelt de start van een nieuw begin in een eerste inspirerende Trend Collection ‘Fall 22 – Spring 23’ met bijhorende stalenbox en trendcahier. 10 stalen, met evenveel moodboards en inspiratie, geven de natuur en alles wat tussen dag, nacht en omgekeerd gebeurt, een prominente plaats. Een inkijk in ‘From Dusk till Dawn’.

Een nieuw tijdperk

Interieurs grijpen na corona terug naar de echte waarde van het leven, en daarin speelt de natuur een belangrijke rol. Als natuurproduct bij uitstek pakt Potier Stone uit met 10 zorgvuldig geselecteerde marmers voor de Trend Collection Fall 22 – Spring 23. Marmers die de natuur gisteren, vandaag en morgen blootleggen in kleuren, adering en zelfs textuur. De ‘From Dusk till Dawn’-collectie stelt dag en nacht – en alles daartussenin – voor als een symbiose van nieuw optimisme en de terugkeer naar echtheid in zowel licht als donker.

Trendcahier ter inspiratie

Bij de 10 marmerstalen komt een trendcahier waarin Potier Stone de geselecteerde stenen voorstelt aan de hand van verfijnde moodboards. Die bieden inspiratie voor projecten of realisaties. De collectie omvat de huidige en toekomstige interieurevoluties en belooft telkens het verschil te maken. Vernieuwend, uitdagend, extravagant of subtiel: deze selectie is de kers op de taart in ieder ontwerp.

Integreer in jouw project

Het trendcahier met bijhorende stalenbox dient ter inspiratie, want het is uiteraard aan de expertise van (interieur)architecten en ontwerpers om de Potier Stone-materialen te verwerken in eigen projecten naar smaak en inzicht. De QR-code bij elke marmersoort leidt telkens naar extra uitleg en een beeld van de volledige marmerplaat waaruit het staal gesneden is. Het team achter Potier Stone staat ook steeds klaar voor meer uitleg over de (technische) mogelijkheden.

Laat je inspireren en onderdompelen in de selectie voor Fall 22 – Spring 23.

Ontdek ‘From Dusk till Dawn’

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op