Wat zijn de natuursteentrends van het moment? Zoals steeds houdt Potier Stone de vinger aan de pols, om je opnieuw een inspirerende stalenbox te kunnen presenteren. Aan de hand van tien trendy marmersoorten tonen we hoe het interieur van vandaag eruitziet.

Op deze pagina bundelen we een overzicht van de stalen en de unieke technieken, troeven en opties die Potier Stone voor jouw project kan bieden.

Ontdek de tien trends en lees meer over de Trend Collection Fall 23 – Spring 24 ‘Expanding Universe’.

Naar het blogartikel

 

Scroll through the universe

Nood aan inspiratie? Of gewoonweg benieuwd naar de natuursteentrends van het moment?

Vul je gegevens is en ontvang gratis het volledige trendcahier in je mailbox.


  Technieken, opties en troeven

  QTOP PROTECT-behandeling

  Wij adviseren steeds onze QTOP PROTECT-behandeling. Deze is de beste bescherming op de markt die zorgt voor een maximale vlekbestendigheid en een optimale onderhoudsvriendelijkheid en is steeds voorzien in onze basis aanbieding.

  XQUISE-oppervlak

  Deze oppervlakteafwerking is in eigen atelier ontwikkeld en varieert van steen tot steen. Het zorgt voor een matte look en een aangename, warme feel. Bovendien geeft het in combinatie met onze  unieke QTOP Protect & Clean een maximale vlekbestendigheid.

  SOFT TOUCH-oppervlak

  Deze oppervlakteafwerking is in eigen atelier ontwikkeld en varieert van steen tot steen. Het zorgt voor een matte look en een aangename, warme feel. Bovendien geeft het in combinatie met onze  unieke QTOP Protect & Clean een maximale vlekbestendigheid.

  BOOKMATCH PLAATWERK en/of NEUZEN

  De volledige plaatverdeling wordt voorzien volgens het BOOKMATCH-principe. Dat betekent een doorlopend motief waar mogelijk, ‘open boek’ waar nodig en ‘colormatch’ indien vereist.

  Preview

  De werkstukken worden ontvouwen in de door jou geselecteerde platen. Deze visualisatie wordt naar jou doorgestuurd ter goedkeuring. Jouw inbreng in de ontvouwing wordt sterk geapprecieerd.

  Magic Split

  MAGIC SPLIT betekent een quasi onzichtbare vlakke verlijming in eigen atelier van de panelen tot één geheel, met gebruik van op kleur gebracht acrylaat dat aangepast is aan de kleurschakering van de natuursteen. Zo wordt de afwerkingsgraad van jouw meubilair verhoogd.

  HI-TECH naad

  HI-TEC-naad is een quasi onzichtbare vlakke verlijming van de naden op de werf zelf, via op kleur gebracht acrylaat dat aangepast is aan de kleurschakering van de natuursteen. Dit verhoogt de afwerkingsgraad van je meubilair. Hi-Tec-naden kunnen enkel toegepast worden op XQUISE- of SOFT TOUCH-oppervlakken.

  XPLORE-afwerking

  Deze afwerking is in eigen atelier ontwikkeld voor oppervlakken met reliëf. Met XPLORE werken wij na montage af waardoor een ongekende hoge afwerkingsgraad ontstaat. Voor een maximale vlekbestendigheid en een optimale onderhoudsvriendelijkheid werken wij af met onze QTOP Protect & Clean.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

  Het team achter Potier Stone staat steeds klaar voor meer uitleg over de (technische) mogelijkheden

  Potier Stone
  nieuwsbrief

  Schrijf je hier in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwtjes.

  Volg ons