overzicht

30/10/2023

‘Expanding Universe’: een ode aan eindeloze evolutie, moderne architectuur en natuursteen

Net zoals het universum steeds meer uitdijt, zo verleggen ook de wetenschap en technologie hun grenzen. Iedere dag transformeren kennis, nieuwe perspectieven en innovaties ons leven. Ook in het interieur, waarin marmer een toonbeeld van vooruitgang kan zijn; van vernieuwende technieken en van trends. In de nieuwe trendbox ‘Expanding Universe’ met bijbehorend trendcahier verhaalt Potier Stone over de voortdurende groei en ontwikkeling van natuursteen, en hoe dat materiaal een impact heeft op het interieur van vandaag.

Eindeloze inspiratie

Om de oneindigheid van evolutie te benadrukken, volgt Potier Stone de eeuwige levenscyclus van een ster. De tien zorgvuldig geselecteerde marmerstalen in de doos staan met hun kleur, vorm en textuur symbool voor verschillende verschijnselen die in het heelal plaatsvinden.
In het bijgevoegde trendcahier staat ieder marmerstaal uitvoerig beschreven, met telkens ook advies en tips over hoe het materiaal zich in het interieur laat integreren. De verfijnde moodboards bieden daarbij visuele inspiratie, en geven de trend meer vorm.

Expansie in uw project

Het gedetailleerde trendcahier en de hoogwaardig ontworpen trendbox bieden de nodige inspiratie voor de professional bij het finaliseren van projecten en realisaties. En hoewel Potier Stone een eerste aanzet biedt, is het aan de expertise van de (interieur)architect om de materialen naar eigen smaak en inzicht te verwerken. De QR-code die bij ieder staal staat, leidt telkens naar meer uitleg over de steen in kwestie. Daarnaast komen ze meer te weten over de volledige marmerplaat waaruit het staal werd gesneden.
Laat u inspireren en onderdompelen in de selectie voor Fall 23 – Spring 24.

Ontdek ‘Expanding Universe’

 

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op