vakmanschap ten top

Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde vakkennis kunnen we perfect adviseren over onze materialen en hun technische mogelijkheden.

enkele van onze troeven:

XQUISE

De unieke XQUISE oppervlakte-afwerking voor natuursteen werd in eigen atelier ontwikkeld. Het geeft in combinatie met onze QTOP® Protect & Clean producten een gegarandeerde vlekbestendigheid.  XQUISE geeft een matte look en aangename feel aan het oppervlak. Potier Stone is het enige natuursteenverwerkend bedrijf dat voor marmer een onderhoudsgarantie biedt.

bekijk marmers met
deze afwerking

XQUISE oppervlakteafwerking onderhoudsgarantie

Unseen

Een wand in natuursteen brengt klasse en elegantie aan een interieur. Daarop moeten inboeten, vaak door onvermijdelijke combinaties met minder elegante materialen, is zonde. De Unseen collectie bestaat uit vier op maat gemaakte concepten.
Drukknoppen, kranen, stopcontacten en afvoerpluggen worden volledig geïntegreerd in natuursteen. Er is niets wat niet meer gezien mag worden.

Heeft u zelf iets dat u ‘Unseen’ wenst, laat het ons weten.
Onze stone experts gaan er graag mee aan de slag.

unseen fresh unseen flow (1) Unseen water
Slider button Slider button

PS Masters

PS Masters zoekt de grenzen op van natuursteen en verlegt ze. Wat voor anderen een eindpunt is, is voor ons een nieuw begin. Creaties van de natuur naar een hoger niveau getild.

Bekijk de website

psmasters

Magic Split

Met de techniek Magic Split verlijmen we verschillende platen natuursteen, met quasi onzichtbare naden aan elkaar. Hierdoor tillen we de afwerking naar een hoger niveau en lijkt het meubelstuk uit één grote blok marmer te bestaan.

Pascal Francois - Invisible Blue - Foto Cafeine LR - Alain De Bree - Fortemoro - Foto Cafeine (13)
Slider button Slider button

Bookmatch

Wij geven natuursteen graag de aandacht die ze verdient door te werken in Bookmatch. Bij de ontvouwing van de platen houden wij rekening met Colormatch, doorlopend motief en open boek.

Waar mogelijk geven wij de voorkeur om te werken volgens de bookmatch techniek. Verschillende platen worden hierbij ontvouwd, rekening houdend met het motief. Dat kan in doorlopend motief, open boek en in ‘colormatch’. Als klant kan je hier steeds een preview van verkrijgen.

Natuursteen wandhaard Bookmatch Open Boek Tempory Brown marmer Calacatta Rigate Oro Bookmatch Autumn Leaf Bookmatch
Slider button Slider button

Massief

Bij organische vormen maken wij gebruik van massieve blokken natuursteen. Deze worden in ons modern machinepark door middel van CNC, waterjet en robots gemodelleerd tot het gevraagde model. Massieve spoelbakken, kolommen, ornamenten e.d. worden met gemak vervaardigd.

Gerd Couckhuyt BHOOM - Calacatta Oro - Foto's Lenzer (5) BHOOM - Gerd Couckhuyt - Project Goddeeris- Calacatta Oro - Foto Lenzer
Slider button Slider button

Potier Stone
nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste innovaties en nieuwtjes.

Volg ons