overzicht

Tesoro Veneziano

Het geheim van Venetië.

De steen die de stad drijvende houdt. De stad is gebouwd op drassige grond, waardoor het een uitdaging was om stevige constructies te bouwen. Maar de bouwheren uit Venetië hadden een geheim. De houten palen diep in de grond beschermden ze met Tesoro Veneziano. Het was niet zomaar een steen; het had de kracht om de gebouwen van de stad te laten schitteren met pracht en praal. Zie je, Venetië had een klein geheim. De legende gaat dat degenen die het waagden om vals te spelen met een andere steen ernstige gevolgen ondervonden. De Venetianen kenden de magie van Tesoro Veneziano en gebruikten het om prachtige paleizen en kerken te creëren die vandaag de dag nog steeds bezoekers verbazen.

Deze steen werd niet enkel gebruikt voor prachtige paleizen en kerken maar werd ook in het prestigieuze La Réserve toegepast. Terwijl je door de betoverende gangen en terrassen van La Réserve wandelt, neem u een moment om het geheim van Tesoro Veneziano te waarderen.

 

mogelijke
afwerkingen:

Soft Touch

Oppervlakteafwerking met een matte look en aangename feel. In combinatie met onze QTOP Protect & Clean producten geeft dit een maximale vlekbestendigheid.

XPlore

Deze afwerking is in eigen atelier ontwikkeld voor oppervlakken met reliëf.

Verzoet

Gezoete oppervlakteafwerking, geeft een zijdeglans resultaat.

XTERN

Externe afwerkingen die door Potier Stone kunnen worden toegepast zoals poco veccio en agrippa fijn.

Realisaties met deze marmer:

La Réserve