overzicht

Marron Napoleon

Kies voor Marron Napoleon en omarm de perfectie van de natuur in zijn meest luxueuze en hoogstaande vorm. Laat de subtiele aders en warme tinten u betoveren, terwijl u zich omringd voelt door een ambiance van exclusiviteit en finesse. Durf te dromen en maak uw visie werkelijkheid met de verfijnde pracht van Marron Napoleon!

De prachtige bruine tot donkergrijze natuursteen met sublieme bleke aders, belichaamt verfijning en elegantie. Met zijn veelzijdigheid en tijdloze schoonheid, heeft deze buitengewone steen het vermogen om uw ruimte te transformeren tot een ware oase van luxe en stijl. Of u nu op zoek bent naar een steen die een vleugje klasse toe voegt aan uw project, of naar een natuurlijke en hoogstaande oplossing voor prestigieuze een prestigieus gevoel, Marron Napoleon zal elke omgeving moeiteloos verheffen. De vele mogelijkheden naar afwerkingen, geven u de vrijheid om een unieke sfeer te creëren, variërend van een verfijnde ingetogenheid tot een weelderige pracht. Laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u een tijdloos meesterwerk creëert dat de tand des tijds zal doorstaan.

mogelijke
afwerkingen:

Soft Touch

Oppervlakteafwerking met een matte look en aangename feel. In combinatie met onze QTOP Protect & Clean producten geeft dit een maximale vlekbestendigheid.

XPlore

Deze afwerking is in eigen atelier ontwikkeld voor oppervlakken met reliëf.

Poli

Gepolijste oppervlakteafwerking, geeft een hoogglans resultaat.

Verzoet

Gezoete oppervlakteafwerking, geeft een zijdeglans resultaat.

XTERN

Externe afwerkingen die door Potier Stone kunnen worden toegepast zoals poco veccio en agrippa fijn.

Realisaties met deze marmer:

La Réserve