overzicht

Helemaal Feng Shui

Kom volledig tot rust in de prachtige massagepraktijk van Inner Tree.

Ontwerpster Mai Waelkens maakte bij het ontwerpen van de ruimtes gebruik van Feng Shui. Deze Chinese leer vertrekt vanuit het bewustzijn dat onze omgeving continu invloed op ons uitoefent. Hieruit ontstaan ruimtes waar de nadruk ligt op efficiëntie, op leefbaarheid en op zintuiglijke aspecten die de leef- & werkomgeving verrijken.

In de massageruimtes werd gewerkt met ambachtelijke afwerkingstechnieken en karakteristieke materialen zoals de Ceppo Di Sabbia natuursteen.

Ontwerp Studio maiDesign

Fotografie Cafeïne

Mai Waelkens
Studio maiDesign

Dankzij Potier’s unieke XQUISE afwerking voelt de steen zacht en warm aan. Dit tactiele aspect wilde ik meenemen in de ervaring voor de gebruiker. Bovendien geeft deze afwerking voldoende bescherming tegen gebruik van oliën, aangewend tijdens de massage.

Potier Stone denkt mee om high-end toepassingen technisch haalbaar te maken. In de sanitaire zone van deze massage praktijk werd een lavabomeubel van bijna 5 m lang ‘onzichtbaar’ aan elkaar gezet.

Potier Stone is voor mij een uiterst betrouwbare partner. Elk project wordt van A tot Z uitgewerkt zodat elk detail bijdraagt aan een eindresultaat waar de klant jarenlang van geniet.