overzicht

29/11/2018

Interieur Kortrijk 2018

UNSEEN: ongezien & spiksplinternieuw

Een wand in natuursteen brengt klasse en elegantie aan een interieur. Daarop moeten inboeten, vaak door onvermijdelijke combinaties met minder elegante materialen, is zonde. Unseen bestaat uit vier op maat gemaakte concepten. Drukknoppen, kranen, stopcontacten en afvoerpluggen worden volledig geïntegreerd in natuursteen. Er is niets wat niet meer gezien mag worden.

UNSEEN FRESH

Het idee voor Unseen ontstond in het kleinste kamertje. Stel je een prachtige ruimte voor, waar het toilet in een marmeren wand is ingewerkt. Fraai, ware het niet dat de plastic drukknop om door te spoelen het geheel verstoort.

Unseen Fresh is een in steen geïntegreerde druktoets voor het toilet, op maat gemaakt en gepersonaliseerd. De drukplaat bestaat uit een eenvoudig, egaal oppervlak en vormt één mooi geheel met de achterwand. Het concept is uniek op wereldschaal en kan in alle soorten natuursteen gemaakt worden.

Unseen by Potier Stone - ontwerp Insight-in - Foto Cafeine (6) Unseen by Potier Stone - ontwerp Insight-in - Foto Cafeine (8)

UNSEEN FLOW

Met Unseen Flow brengt Potier Stone de oplossing voor storende afvoerplugs in de marmeren wastafel of douchevloer. De afvoer wordt volledig ingewerkt en wordt één met de omliggende natuursteen.

Unseen Flow - foto Bert Vereecke Unseen Flow - foto Bert Vereecke

UNSEEN WATER

Bij onze laatste innovatie lijkt het water uit het niets te verschijnen. Het kraanwerk is volledig ingewerkt in de natuursteen, in vlakbouw en met doorlopend motief. In gesloten stand wordt de draaiknop quasi onzichtbaar. Uniek en ongezien.

Unseen water Unseen Water

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op