overzicht

06/11/2019

Guesthouse Cabosse

Une brique dans le ventre bij Guesthouse Cabosse

Op zaterdag 2 november nam het RTBF Programma ‘Une brique dans le ventre’ (vertaald: een baksteen in de maag) ons mee naar Guesthouse Cabosse in Antwerpen. Dit riante pand werd naar het ontwerp van Philip Simoen volledig verbouwd tot een kleinschalig luxehotel. Bij de renovatie werd rekening gehouden met de authentieke elementen die het gebouw te bieden heeft.

De royale Queens-suite straalt pure klasse en authenticiteit uit. Dat komt niet in het minst door de authentieke schouwen met gouden spiegels. In de badkamer vallen vooral het bad en douche in zwart Nero Marquina marmer en de Venetiaanse glasspiegels op.

In de Thompson Suite vind je een prachtige badkamer uitgevoerd in Calacatta S marmer. Het marmer werd in Bookmatch patroon geplaatst in de douche, bij het bad en de wastafel.

Achterin de tuin van Guesthouse Cabosse vind je de poolhouse met sauna en hamam. Deze ruimtes werden bekleed met Persian Red travertin wat in scherp contrast staat met de groene omgeving. Hier kan je volledig tot rust komen.

Bron: https://www.rtbf.be/auvio/detail_une-brique-dans-le-ventre?id=2560138&jwsource=cl&fbclid=IwAR03SBlS4FFhvRAQhEIaCJFeQPUgbfnvxUkdFSh80YMNj08qCT9mC9s04jA

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op