overzicht

15/11/2019

Potier Stone Frederic Blondeel

Onze eigen Potier Stone pralines

Met veel trots stellen we onze eigen Potier Stone pralines voor. Deze fijne chocolaatjes werden gemaakt door één van Belgiës beste chocolatiers: Frederic Blondeel. In 2018 werd hij door Gault&Millau bekroond tot de beste chocolatier van Brussel. In zijn atelier in Koekelberg roostert hij zelf de cacaobonen om de meest fijne en pure chocolade te maken.

“Een pure chocolade heeft een lichte kleur”
, wist hij ons te vertellen bij een bezoek aan zijn atelier. Wanneer je pure chocolade zwart ziet dan zijn de cacaobonen hard geroosterd en krijg je de bittere smaak.

Aan het atelier van Frederic Blondeel is een shop met een bar waar je kan genieten van een vers gebrande koffie (want Frederic roostert ook zijn eigen koffiebonen) of chocomelk. Het interieur van de shop en bar werd afgewerkt met natuursteen van Potier Stone.
De ruwe Travertin S past perfect in het plaatje.

Frederic Blondeel factory & shop - Cedric Verhelst Frederic Blondeel factory & shop - Cedric Verhelst

Om onze medewerkers en onze klanten extra te verwennen vroegen we aan Frederic Blondeel of hij geen Potier Stone pralines kon maken. Het resultaat is een prachtige praline met ons logo in gouden eetbare inkt. De vulling is deze winter een praliné met een vleugje kaneel maar zal elk seizoen veranderen. Onze medewerkers ontvingen allen een geschenkverpakking zodat ze ook thuis kunnen genieten van onze custom pralines.

Maak je een afspraak in onze Concept Room dan kan je bij een koffie ook een Potier Stone praline proeven!

 

Frederic Blondeel Chocolate Factory & Shop

Ganshorensestraat 39, 1081 Brussel – Koekelberg – België
T +32.468.31.50.80 –  +32.475.36.00.31 – info@frederic-blondeel.be

Openingsuren van de branderij en shop:
– Maandag tot zaterdag van 9h30 tot 18h

Ontwerp Factory & Shop: Espace Neuf
Fotogafie: Cedric Verhelst

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op