overzicht

09/07/2018

Inspire Classic Tour

Kunnen deze oldtimers onze bochten de baas?

Vorige week werd ons Atelier voor een dag omgebouwd tot heus rallyparcours. Alle machinerie plaatsten we keurig opzij, helemaal klaar voor de Inspire Classic Tour! Deelnemers vertrokken in Menen, gingen lunchen in Lochristi en reden daarna via Maldegem naar de finish in Knokke. Het is de tweede keer dat de wagens zich een weg mochten banen tussen onze marmeren platen en we zijn van plan er zeker een traditie van te maken!

Inspire Classic Tour
Inspire Classic Tour

Het weer was uitstekend en iedereen kon van de zon profiteren. De organisatie had culinair plezier en verfrissende drankjes voorzien bij elke pitstop. In de tuin van Potier Stone werd bijvoorbeeld tijd gemaakt voor een dessertje: Pierino uit Gent kwam ijsjes scheppen en wie een heerlijke wafel wilde, kon terecht bij De Wafelmobiel! Op het veld voorbij Potier Stone, stond een helikopter te blinken. Wat een verrassing! In de voormiddag legden de deelnemers een behendigheidsparcours af, en de winnaars werden beloond met een helikoptervlucht naar Knokke.

Inspire Classic Tour

Er werd geproefd, er werd beleefd. Tot volgend jaar? Wie meer informatie of foto’s wil, kan naar onze Facebookpagina gaan!

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op