overzicht

10/06/2019

Interior Cycling Tour 2019

Interior Cycling Tour ‘19

Op vrijdag 7 juni was er een nieuwe Interior Cycling Tour georganiseerd door Bouwunie en AINB. Na Antwerpen vorig jaar was het deze keer de beurt aan Gent waar we samen met interieurarchitecten en -bouwers vier verrassende projecten per fiets bezochten.

Al fietsend door Gent ontdekten we de mooiste interieurprojecten

Starten deden we bij Bolia, een Scandinavische interieurmeubelzaak die gevestigd is in een oude kapel in de Kortedagsteeg. Fietsen werden voorzien door Bouwunie en samen met een stadsgids trokken we naar The Hub in Sint-Denijs-Westrem. Door weer en wind want wie pech had kreeg een volledige regenvlaag over zich heen maar dat liet ons humeur niet bepalen

The Hub is een inspiratieplaats voor designers en architecten, vernieuwende merken en fabrikanten komen er samen om een materiaalbibliotheek aan te leggen.

Van hieruit fietsten we terug naar het centrum van Gent waar op de Coupure Rechts Ampla House staat. Ampla House is een co-working space in een statig herenhuis. Je vindt er niet alleen burelen maar ook meetingruimtes, een lunch-en koffiebar, een fitness en een grote tuin van 500m².

Interior Cycling Tour 2019

Bezoek aan het high-end appartement van Luxhome

Het laatste bezoek was een project waar ook Potier Stone bij betrokken is. In het mooie high-end appartement in hartje Gent zijn keuken, badkamer én toilet in Arabescato Grigio marmer uitgevoerd. Een ontwerp van Frederic Kielemoes voor Luxhome. Henk Potier en de ontwerpers van Luxhome gaven ons hier een uitgebreide rondleiding doorheen het appartement.

Interior Cycling Tour 2019

Je kan meer foto’s van dit project terugvinden bij onze badkamerreferenties.

Afsluiten deden we op een netwerkmoment in Bolia waar we nog even konden napraten met collega’s en klanten over een mooie namiddag.

Interior Cycling Tour 2019

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op