overzicht

23/01/2019

Waardhand - Studio52

De allermooiste haarden

Er gaat niets boven de warmte van een echte (open) haard. Laat je inspireren en vergeet de koude winterdagen. Een knisperend haarvuur verbant de gure wind naar buiten! Haal samen met Potier Stone gezelligheid in huis, want wat is er mooier dan een sterke steen om de dansende vlammen te bedwingen? Er is veel vraag naar een prachtig haardvuur en het aanbod is groot. Potier Stone helpt je met jouw natuursteen en eigen haard op maat!

Klassiek en krachtig

Natuursteen is een krachtig en puur materiaal. De steen springt eruit en heeft niet veel nodig: deze getrapte haard in Nero Dorado werd afgewerkt met hoogglans. De sokkel is vier meter lang! De natuursteen werd quasi onzichtbaar en vlak verlijmd. Zie je hoe het motief vlekkeloos doorloopt? Zonder Magic Split was dit technisch onmogelijk geweest. Dankzij ontwerper Insight-IN krijgt dit klassieke idee een nieuw karakter. Foto’s door: cafeine.be

Haard Nero Dorado - Ontwerp Insight-In - Foto Cafeine (3)_1 Haard Nero Dorado - Ontwerp Insight-In - Foto Cafeine (2)_1

Stijlvol en strak

“Te strak” bestaat niet. Samen met iFiRE was Potier Stone verantwoordelijk voor deze moderne, zwart-witte haardwand.  Eenvoud, zonder in te boeten aan stijl en kwaliteit. Vuur spreekt altijd tot ieders verbeelding en dat heeft iFiRE goed begrepen. Hout-, gas-, elektrische en bio-ethanolhaarden, je vindt er wat je zoekt. iFiRE is bovendien producent van iWALL, een uniek kant-en-klaar kastensysteem waarmee je een haardwand bouwt in minder dan één dag. Het kastensysteem gaat prachtig samen met onze natuursteen. Deze haarden zijn een heerlijke mix vooruitstrevende technologie, minimalistisch design en oerkwaliteit.

Op zoek naar een haard in jouw strakke woning? Interieurbureau Wille weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn! Dit prachtige exemplaar werd door Potier Stone vervaardigd in Emperador Brun (verouderd). Als je houdt van bruintinten, ben je zeker en vast verkocht aan deze prachtige fire place. De rest van deze woning bekijken? Ook in de inkomhal, keuken, badkamer en dressing koos de klant voor dit karaktervolle materiaal. Beelden: Cafeïne

HR Haard marmer Emperador Brun verouderd - Ontwerp Interieurbureau Wille - Foto Cafeine (1)_1 HR Haard marmer Emperador Brun verouderd - Ontwerp Interieurbureau Wille - Foto Cafeine (2)_1

Gewaagd en grandioos

Mag het voor jou net iets meer zijn? Voor de fans van speciale haarden heeft Potier Stone inspiratie troef. Jij kan het zo gek niet bedenken, of wij durven het creëren.

Waarom kies je niet voor een elektrische haard? Nestel je gezellig in de zetel en geniet van jouw eigen, op maat gemaakte haardwand. En dat zonder met houtblokken te moeten sleuren!

Waardhand - Studio52

Een open haard in de woonkamer ligt voor de hand, maar wat als je hem in de keuken zou plaatsen? iXtra maakt het gezellig met een inbouwhaard op tafelhoogte. Sfeervol gepositioneerd rechtover de eettafel, wat een plaatje. Onder de haard is een kast in natuursteen gemonteerd. De horizontale lijnen lopen mooi door over de kastwand. De klant koos een verzoete afwerking. Ideaal voor een matte look en een natuurlijk warm gevoel. Het marmer werd ook gebruikt in de rest van de keuken en sluit perfect aan bij het houtwerk van Woodstoxx. De foto’s werden genomen door interieurfotograaf Cafeine.

Artistiek en anders

Wil jij een artistieke haardwand? Dan is natuursteen met een gespiegeld Bookmatch motief iets voor jou. Wij kunnen je een voorbeeld bezorgen van alle mogelijke tekeningen. Op die manier maak je zeker de juiste keuze. Hier werd het stijlvolle Mystic Brown op een creatieve manier boven de haard geplaatst. Wil je deze schitterende haard met je eigen ogen bewonderen? Dat kan door langs te gaan in de showroom van Bosmans haarden. Hun werk is subliem: je komt ongetwijfeld tot rust in je huis, bij je eigen haard. De baseline van Bosmans haarden luidt niet voor niets towards visually silent interiors, made in Belgium. Fotografie door Cafeïne.

Inbouwhaard natuursteen - Studio 52

Verder dromen?

Volg Potier Stone op Pinterest en pin away!

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op