overzicht

13/09/2023

natuursteen rally

Natuursteenrally 2023

In samenwerking met de Nationale Federatie Natuursteen, die onderdeel is van Embuild werd dit jaar de 2de editie van de natuursteen rally verreden.

Het was een rit om niet te vergeten, de 2e editie van de Natuursteenrally, waarbij Potier Stone deel uitmaakte van een exclusieve groep die de prachtige wereld van natuursteen verkende. Onze dag begon met een verkwikkend ontbijt, gevolgd door een fascinerend bezoek aan Carrières du Hainaut. Daar hebben we de essentie van de blauwsteen ontdekt, gewonnen uit de diepten van de aarde.

Daarna begon de echte actie: de rally in twee delen. We “raceten” door schilderachtige landschappen en steengroeven, allemaal met één doel voor ogen: het vieren van de buitengewone schoonheid van natuursteen. Het was een rit waarbij precisie en passie hand in hand gingen. Na het intensieve rallygedeelte werden we getrakteerd op een heerlijke, gezamenlijke lunch. Het was een moment van welverdiende ontspanning en de kans om ervaringen te delen over onze avonturen met natuursteen.

 

De tweede etappe van de rally was even adembenemend als de eerste, met aan de aankomst nog meer geheimen van natuursteen die zich aan ons onthulden. Aan de finishlijn lag Brachot, de natuursteengroothandel, waar we getuige waren van de diversiteit en rijkdom van dit prachtige materiaal.

natuursteen rally

Rijd in Stijl: Schrijf Je Nu In voor de Natuursteenrally 2024!

Het is tijd om je oldtimer uit de garage te halen en je passie voor natuursteen te combineren met een onvergetelijk avontuur! We nodigen je uit om je nu al in te schrijven voor de volgende editie van de Natuursteenrally in 2024. Bereid je voor op een dag vol elegantie en avontuur, waarbij je de prachtige wereld van natuursteen ontdekt terwijl je in stijl rondrijdt in je geliefde oldtimer. Geniet van adembenemende landschappen, ontdek verborgen schatten in steengroeven en deel je passie met gelijkgestemde zielen. Maak je klaar om deel uit te maken van een unieke gemeenschap van natuursteenliefhebbers en oldtimerenthousiastelingen. De Natuursteenrally 2024 belooft een dag te worden die je niet snel zult vergeten.

Zorg ervoor dat je oldtimer klaar is voor de rit en reserveer je plek vandaag nog. Wees erbij en voeg een nieuw hoofdstuk toe aan dit prachtige avontuur.

Bezorg ons alvast jouw gegevens en die van jouw oldtimer: Contact

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op