overzicht

07/11/2017

160824-House-Of-King-George-photo-by-Alexandre-Van-Battel-7

King George Café bij de zeven mooiste ter wereld

U las het misschien in de nationale kranten. Het King George Café in Sint-Niklaas is in London verkozen tot een van de zeven mooiste vormgegeven cafés ter wereld. Eyecatcher van formaat is de groene marmeren toog die Potier Stone met veel vakmanschap in open boek realiseerde: een stijlvolle combinatie van het krachtige Irish Green en het lichtdoorlatende Golden Spider.

160824-House-Of-King-George-photo-by-Alexandre-Van-Battel-9

World Interior Awards

Als finalist van de World Interior Awards zal Het King George Café het tijdens de finale in februari 2018 moeten opnemen tegen designcafés uit Sydney, Shanghai en Melbourne. Een hele eer is dat, zeker gezien het café nog maar een jaar open is. Zie het als de Oscars van de internationale interieurwereld. In februari volgt het eindverdict. Duimen maar!

160824-House-Of-King-George-photo-by-Alexandre-Van-Battel-10

Een bezoekje waard

De unieke bar maakt deel uit van de gebouwen van het creatieve agentschap King George of ‘The Mad Creative Agency’. Het pand is een voormalige tapijtfabriek van 1.000 m² groot, waar ook kantoor- en vergaderruimtes en een evenementenhal zijn ondergebracht. Het interieur is helemaal anders doen dan wat vandaag gangbaar is met veel kleur en verschillende materialen. Eyecatchers zijn de marmeren toog, de carrousel die als een kermisattractie boven de toog hangt en de groene inkleding vooraan.

Het King George Cafe is open van 10 tot 18 uur, van maandag tot en met vrijdag. Tussen de middag is de plek erg in trek voor een lunch. En alsmaar meer wordt de locatie ook geboekt als eventlocatie, door bedrijven én particulieren.

www.kinggeorgecafe.be
Lees het artikel op HLN

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op