overzicht

02/05/2024

Hermes @Milan design week

Salone del Mobile 2024: De Toekomst van Interieur met een Vleugje Natuursteen

De Salone del Mobile in Milaan gekend als het kroonjuweel onder de interieurbeurzen, toont elk jaar de nieuwste trends en innovaties.

Dit jaar was geen uitzondering. Een mix van internationale designers en toonaangevende merken, gaf ons een fascinerende blik op de toekomstige interieurtrends. Als specialisten in natuursteen keken we uit naar hoe dit tijdloze materiaal moderne smaken en technologieën ontmoet.

De Glans van Metaal en de Warmte van Natuursteen

Metalen zoals aluminium en chroom stonden dit jaar centraal, vaak gekozen voor hun strakke en moderne uitstraling. Deze materialen balanceerden perfect met de organische warmte van natuursteen.

Het moderne keukenontwerp met slanke aluminium kastfronten geaccentueerd met een robuust marmeren werkblad, dat niet alleen duurzaamheid biedt maar ook een natuurlijke elegantie uitstraalt.

Het moderne keukenontwerp met slanke aluminium kastfronten gepaard met een robuust marmeren werkblad, dat niet alleen duurzaamheid biedt maar ook een natuurlijke elegantie uitstraalt.

Robuustheid en Elegantie

De trend van robuuste meubelstukken blijft voortzetten, waarbij grote, stoere vormen de boventoon voeren. Natuursteen is perfect voor deze stijl, dankzij de robuustheid en het gewicht dat dit materiaal kan bieden.

Een uit de kluiten gewassen eilandblad met robuuste krukken, is het toonbeeld van deze trend, waarbij de natuurlijke belijning in de steen bijdraagt aan een uniek stuk dat zowel kracht als verfijning uitstraalt.

Een uit de kluiten gewassen eilandblad met robuuste krukken, is het toonbeeld van deze trend, waarbij de natuurlijke belijning in de steen bijdraagt aan een uniek stuk dat zowel kracht als verfijning uitstraalt.

De Opkomst van Rode Marmer

Donkerrode marmer was een hit dit jaar. De diepe kleuren en dramatische aderen maken het geliefd voor statement interieurs.

Meubelstukken met afgerond werkblad in Breccia Rosso Meubelstukken met afgerond werkblad in Breccia Rosso

Een woning kreeg een make-over met deze warme tint op de benedenverdieping. Dit creëert een rijke en uitnodigende sfeer, zowel gedurfd als innovatief.

keukenwand in autumn leaf - Rosso Levanto

Op de Salone del Mobile 2024 hebt u vast de nieuwste innovaties en trends in interieurdesign gezien. Als interieurarchitect zoekt u naar materialen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Met een uitgebreid aanbod aan topkwaliteit natuursteen, dat perfect aansluit bij de moderne trends, bent u in staat om uw creatieve visies te realiseren.

Bent u klaar om uw ontwerpen naar een hoger niveau te tillen met materialen die echt het verschil maken? Ontdek hoe onze selectie van natuursteen perfect kan integreren in uw volgende project en u kan helpen om ruimtes te creëren die zowel mooi als praktisch zijn. Neem vandaag nog contact op om meer te ontdekken over onze collectie en laat ons u helpen uw designambities waar te maken. Samen creëren wij uw volgende “Milestone in Life”.

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op