overzicht

15/01/2024

Freddy & Dirk

Afscheid van een tijdperk

Het is met een mix van emoties dat we afscheid nemen van onze gewaardeerde collega’s Dirk en Freddy. Terwijl Dirk een vrij recente toevoeging was aan ons team en helaas slechts enkele jaren meer de mogelijkheid had om bij ons te werken, was Freddy er al vanaf het begin bij en heeft hij hier een indrukwekkende loopbaan opgebouwd. Nu nemen ze beiden de tijd om te genieten van een welverdiend pensioen, maar niet getreurd ze zijn hier nog steeds welkom.

Freddy heeft niet alleen de afgelopen jaren een onschatbare bijdrage geleverd aan ons bedrijf, maar zijn impact reikt verder dan dat, hij heeft reeds vele collega’s opgeleid en geïnspireerd. Dirk maakte maar enkele jaren deel uit van ons team maar werd al snel een grote vaste waarde binnen het plaatsingsteam. De levenservaring die komt met hun leeftijd valt niet te onderschatten.

Passie, toewijding en zorg

Hun toewijding en passie voor het vak zijn een voorbeeld voor het team. Hoewel ze niet meer zo actief zullen zijn in ons dagelijkse reilen en zeilen, zal hun erfenis van kennis en vakmanschap blijven voortleven in de hoofden en harten van ons team.

Freddy, Dirk namens het hele team, willen we jullie hartelijk bedanken voor de onschatbare bijdrage aan Potier Stone. Jullie vertrek markeert het einde van een tijdperk!
Geniet met volle teugen van jullie welverdiende pensioen!

Freddy, stockbeheer bij Potier Stone Dirk, installateur bij Potier Stone

Graag meer info?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op